Andaj është shumë e rëndësishme që të dijmë kuptimin e.

Gjeni edhe artikuj interesantë në lidhje me ëndrrat dhe psikologjinë e tyre.

. Gjurmimet e para te endrrave tregojne se keto u konsideruan sekrete te shpirtit,ketyre u eshte dhene shpesh nje kuptim magjik.

.

.

Shpjegimi i ëndrrave. . .

.

Dec 13, 2014. Shpjegimi i endrrave, dhe mesazhi qe na transmetojene, 🙏🏻 ️ne kete video shpjegohen enddrat me#famën#një ndjekje#fluturim#vdekjen# lakuriqesine#seksin#ujin. Shkencëtarët vlerësojnë se kemi afërsisht 3-6 ëndrra në një natë dhe rreth 95% e këtyre ëndrrave harrohen në mëngjes.

. Keni parë.

.

.

Në qoftë se jeni jashtë shtetit dhe ëndërroni sikur jeni në atdheun tuaj, do të keni lumturi familjare dhe fitime shumë mëdha. .

Ëndrrat e vërteta ndahen në disa. -.

Ëndrrat e vërteta ndahen në disa.
Njerëzit gjithmonë janë magjespsur prej ëndrrave.
Besohet gjithashtu, se është e pamundur të ndikojmë tek ëndrrat ku ne shohim të dashurit tanë që kanë vdekur.

Ëndrrat janë pjesë e veçantë e jetës tonë, pothuajse çdo natë ne shohim nga një ënderr.

.

Kuptimi i ëndrrave. Shkencëtarët vlerësojnë se kemi afërsisht 3-6 ëndrra në një natë dhe rreth 95% e këtyre ëndrrave harrohen në mëngjes. Bëhuni pjesë e.

Ndonjëherë ëndrrat në të cilat një person në gjumë komunikon me prindërit e tij të vdekur, ndihmon në gjetjen e paqes së brendshme, besimit, dhe madje ndikon edhe tek suksesi në punë dhe mirëqenien e familjes. Renia e flokëve është një proces natyral i plakjes dhe mund të shihet si një shenjë e vjetërsisë. . . Në rastin ku shihni në ëndërr një person të vdekur që kthehet sërish në jetë, kjo mund të thotë se diçka e humbur do të rikthehet së shpejti (para, ndonjë send, apo edhe statusi social).

Gjeni edhe artikuj interesantë në lidhje me ëndrrat dhe psikologjinë e tyre.

Ëndërrimi ndodh gjatë ciklit të gjumit REM (Lëvizja e Shpejtë e Syrit). Jul 22, 2017 · Disa ëndrra janë nga mendimet e njeriut dhe të dukurive mbështetëse, madje shumica e ëndrrave të njerëzve janë vetëm dukuri të bindjeve të tyre të praktikuara, apo të papraktikuara.

.

Shpjegimi i ëndrrave sipas alfabetit.

Njerëzit gjithmonë janë magjespsur prej ëndrrave.

.

.